Tatuoinnin kanssa elämistä voi harjoitella feikkitatuoinnin avulla!

feikkitatuoinnin avulla voita harjoitella

Tatuoinnin kanssa elämistä voi harjoitella feikkitatuoinnin avulla, jos oikean tatuoinnin teettäminen tuntuu liian suurelta askeleelta.

Tatuoinnin teettäminen on iso juttu! Tatuointi on todella iso päätös, jota kannattaa ehdottomasti miettiä rauhassa. Tosiasia on, että tatuointia on lähes mahdotonta saada ihosta pois sen jälkeen kun se on sinne hakattu. Kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot tatuoinnin poistamiseksi jättävät jälkeensä vähintäänkin arvet, jos edes auttavat kunnolla.

Ensimmäinen tatuointi

Ensimmäinen tatuointi voi olla todella jännittävä tilanne ja auheuttaa ristiriitaisia tuntemuksia. Tämä on aivan luonnolista, sillä kyseessä on valtavan iso päätös. Tatuointi on loppuelämän juttu, jonka lisäksi sen teettäminen usein on aika kivuliasta.

Moni miettii pystyykö elämään saman kuvan kanssa lopun elämäänsä, toisia huolettaa miltä tatuointi näyttää vuosienkin päästä ja jotkut pelkäävät kipua vaikka kuumeisesti tatuointia haluaisivatkin. Joillakin ajatus juontaa juurensa sosiaalisesta paineesta, toiset haluavat korostaa yksilöllisyyttään.

Oli se ajatus mikä tahansa, joka tapauksessa tatuointi päätöksestä on oltava varma, jottei lopputulos ole jotain sellaista mitä et oikeasti halua. Siksi on hyvä miettiä rauhassa.

Feikkitatuoinnin avulla voit harjoitella tatuoinnin kanssa elämistä

feikkitatuoinnin avulla voita harjoitella
Photo by Luismi Sánchez on Unsplash

Muistan kun lapsena sai purkukumi paketista iholle liimattavia siirtokuvatatskoja. Ne oli aivan huippuja ja kestivät paikallaan parhaillaan parikin päivää, ennen kuin hilseilivät tuuleen.

Nykyään saa erilaisia liimattavia siirtokuvia, joiden kesto vaihtelee päivistä viikkoihin. Lisäksi markkinoilla on runsasvalikoima niin sanottuja feikkitatuointeja, jotka kestävät iholla viikoista jopa reiluun kuukauteen haalistuen pikkuhiljaa pois näkyvistä.

Lapsille tarkoitetut pari päivää paikallaan pysyvät siirtokuvat ovat hauskoja ja värikkäitä, mutta eivät kestä iholla riittävän kauan jotta saisit tuntumaa siihen, millaista on elää pysyvämmän ihotaiteen kanssa. Listasin tähän muutaman linkin joista löytyy lyhytkestoisia siirtokuvia:

Siirtokuvat ovat omiaan koristautumisessa esimerkiksi karnevaaleihin tai esimerkiksi meikin lisänä. Monet kaupat myyvät myös iholle koruiksi tarkoitettuja, lyhytikäisiä siirtokuvia.

Lisäksi löytyy myös tatuointihihoja, sekä pidemmän ajan iholla pysyviä siirtokuvia. Näillä feikkitatuoinneilla saa vähän suuntaa siitä, miltä tuntuu kun iholla on kuva joka ei lähde parissa päivässä tai on jo huomiota herättävän kokoinen.

Feikkitatuointi kannattaa

Jos siis vielä kamppailet päätöksesi kanssa, ottaakko vai olla ottamatta tatuointia, kannattaa vielä pohtia asiaa ennen kuin marssit tatuoijan pakeille sitä teettämään. On ehdottoman tärkeää miettiä tatuointi päätöstä ja sen aihetta kaikessa rauhassa, jotta et tulisi katumapäälle.

Feikkitatuoinnin avulla voit auttaa myös itseäsi tekemään päätöksen tatuoinnin ottamisesta, koosta sekä halutusta sijainnista keholla.

Lue aiheesta lisää: https://www.radionova.fi/uutiset/ajankohtaista/a-101684

Lue myös: https://mustesielu.com/nain-valtat-nama-virheet-ensimmaista-tatuointiasi-valitessasi/

Tatuoimisiin!!

<3 Olivia Moonchild

Seuraa ja tykkää, kiitos :