OLIVIA MOONCHILD

Minä olen Olivia Moonchild.

Taipaleeni tatuoijan bootseissa alkoi Iso-Roobertinkadulla Helsingissä kutakuinkin vuonna 2005.

Vuosien saatossa olen taivaltanut maailmalla ja kotomaassa, sekä työskennellyt useassa studiossa niin vakioartistina kuin vierailevana tähtenä. Myös tatuointimessuista kokemusta ”vyön alle” on ehtinyt kertyä melkoisesti, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lopulta päädyin Lahteen ja tieni johti Tony Raidan perustamaan Otherside Tattoo- nimiseen tatuointistudioon, jossa työskentelen tatuointitaiteilijana.

Kuinka voin auttaa ehkä juuri sinua?

  • Olen erikoistunut peitto- ja korjaustauointeihin. Osaan piilottaa vanhoja tatuointeja, arpia sekä kosmeettisia virheitä siten, ettei lopputuloksesta pysty sanomaan äkkiseltään kuvan olevan peittokuva.
  • Teen paljon vapaalla kädellä, eli suunnittelen pääosan töistäni suoraan iholle piirtäen.
  • Tekemäni tatuoinnit ovat usein värikkäitä, vahvoilla ulkolinjoilla toteutettuja teoksia, mutta yhtälailla meikäläiseltä lähtee korkeakontrastiset mustaharmaat työt.
  • Tatuoimisen tyylilajeissa osaamiseni on laajasti katettu, mutta itse pidän eniten vesiväri-, new school-, lineart-, mandala- ja neotraditionaalisista tyyleistä.
  • Lisäksi suunnittelen ja piirrän paitaprinttejä omaan verkkokauppaani sekä tilauksesta logoja.

Rakastan tatuoimista! Mikään ei vedä vertoja sille tunteelle , kun kuva asteittain herää eloon iholla. Lisäksi työn edetessä on usein mahdollisuus hyvinkin syvälliseen vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa, jolloin kuulee samalla ne huikeimmat, hurjimmat sekä tunteellisimmat tarinat elämästä. Myös monet ystävät ovat löytyneet vuosien kuluessa siitä tatuointipenkistä.

Kuinka minulta saa tatuointiaikoja?

  • Keksittyäsi idean tatuoinnillesi, on hyvä valmiiksi kerätä 1-5 referenssiä, eli kuvaa, ideaasi tukemaan.
  • Seuraavaksi voit laittaa minulle sähköpostia oliviamoon.tmi@gmail.com
  • Lähestyminen sähköpostilla myös jos ajatuksenasi on piirrättää esim. logo.
  • Sähköpostin saatuani käyn ideat läpi, jonka jälkeen tapanani on soittaa tarkentavia kysymyksiä, sekä sopia siitä kuinka etenemme. Laitathan siis myös puhelinnumerosi osaksi sähköpostia.
  • Voit myös tulla käymään suoraan studiolla aukioloaikana ti-pe klo 12-16

Erikseen haluan huomauttaa tatuoivani vain täysi-ikäisyyden saavuttaneita, joten nuori henkilö varauduthan todistamaan ikäsi tarvittaessa. K-18 siksi, että tästä hetkestä eteenpäin henkilö on täysin vastuussa omista päätöksistään. Tatuointi on loppuelämän ihmisen ihossa, ja siksi minulle tauoijana on tärkeää varmistaa että päätös ottaa tatuointi on syntynyt henkilökohtaisista vaikuttimista.

Jotain minusta

Taiteet ja musikki ovat olleet aina läsnä elämässäni. Inspiraationi taidealalle hakeutumisesta syttyi aikoinaan Savonlinnan Taidelukiossa, mutta sen sijaan että olisin jatkanut syventävään koulutukseen tai korkeakoulutukintoon arkkitehtuurista, minusta tulikin tatuoija.

Pakko sanoa nyt reipas 20 vuotta myöhemmin, että tein varmasti luonteeseeni sopivamman ratkaisun.

Musiikkia en ole koskaan varsinaisesti opiskellut, mutta olen aina omannut hyvän korvan. Vaikka vieläkään en kunnolla osaa lukea nuotteja, ei mununtarvitse kuulla biisiä montaa kertaa oppiakseni sävelen ulkoa. Karaoke on edelleen yksi lempiharrastuksistani.

Matkan varrella olen toki ollut parissa bändissäkin. Ensimmäinen niistä joutaa laittaa kategoriaan ”mitähän v***ua”, mutta se koko homma oli lopulta ihan jäätävä läppä, jonka lisäksi sen kautta tatuoijan urani sai alkunsa. Toinen bändi olikin jo huomattavasti sanotaanko ammattimaisempi kokemus ja meillä oli oikein hyvä meininki, vaikkakin tämä bändikokemus asetti minut tienristeykseen jossa valitsin keskittyväni ensisijaisesti tauoimiseen bändin laulajana toimimisen sijaan. Kaikella on tarkoituksensa.

Lopuksi haluan vielä lisätä, että tämä blogi on puhtaasti ammattini vinkkelistä tuotettua settiä, joten yksityiselämääni korkeintaan pienesti sivuan kirjoituksissani.

Jos sinulla on kysyttävää tatuoinneista, voit esittää niitä sille varatussa osiossa KYSY TATUOIJALTA.

Tatuoimisiin!!

Rakkaudella, Olivia Moonchild

Seuraa
Instagram