Perhosen piilotus

Olen siitä kummallinen tatuoija, että olen vain mielissäni jos saan projektikseni peittokuvan.

Peittotatuoinneissa on aina omat rajoituksensa ja ne ovat paitsi henkilö, myös tatuointikohtaisia, sillä esimerkiksi henkilön mieltymykset aiheen ja tyylilajin ympärillä vaikuttavat paljolti siihen minkälaista hahmotelmaa kannattaa lähteä tarjoamaan vanhan kuvan peittämiseksi.

Lisäksi itse peitettävällä kuvalla on merkittävä rooli uuden kuvan asettelun kannalta ja siihen vaikuttavat peitettävän kuvan koko, sijainti, tummuusaste ja mahdollinen arpikudos.

Näin tapahtui perhosen piilotus:

Seuraavassa kerron kuinka toteutin tämän peittotatuoinnin:

Ensimmäisenä keskustelen aina asiakkaan kanssa minkälainen tatuointi olisi ideaali, jos se toteutettisiin puhtaalle iholle.

Tämän jälkeen lähdetään pohtimaan sen idean ympäriltä onko kuva toteutettavissa jossain muodossa sellaisenaan, vai onko etsittävä niin sanotusti kietoreitti toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi, tai edes hyvin lähelle pääsemiseksi.

Tässä tapauksessa tatuoinnin ottaja toivoi mahdollisimman kevyttä, naisellista ja korumaista lopputulosta vanhaa kuvaa peittämään. Hän oli myös tutustunut ennakkoon portfoliooni ja ihastunut siellä oleviin vesivärityylin tatuointeihin.

Näillä spekseillä sitten hahmottelin vapaankäden piirtotekniikalla suunnitelman vanhan tatuoinnin päälle. Päädyimme tekemään mandalamaista pitsikuviota, johon lisättiin korumaisuutta pieneillä ketjumaisilla yksityiskohdilla.

Käytän mielelläni eri paksuisia linjoja peittokuvissani, sillä se luo tekstuuria ja mukavasti rikkoo alle jäävän kuvan muotoa. Tatuoitavan toiveiden mukaisella väriskaalla lopuksi vielä pakkasin hieman vesivärimäistä valumaa ja roisketta kriittisiin kohtiin tatuoinnin viimeistelemiseksi.

Peittävän kuvan sijoittelun sekä värinkäytön ansiosta vanha kuva ei pomppaa silmään kuvan parannuttuakaan.

Heräsikö kysymyksiä?

Onko sinulla itselläsi kuva jonka haluaisit korjata tai peittää? Laita minulle viestiä ’Ota yhteyttä’ valikosta löytyvällä yhteydenotto lomakkeella.

Tatuoimisiin! Olivia Moonchild

Seuraa ja tykkää, kiitos :