Kiitos sinulle lukijani huikeasta vuodesta 2020

kiitos lukijani huikeasta vuodesta 2020

Kiitos sinulle lukijani huikeasta vuodesta 2020.

Kun aloitin kirjoittamaan vuoden alussa tätä Mustesielu tatuointiblogia, en aluksi todellakaan tiennyt mistä lähtisin liikkeelle tai mitä kirjoittaisin.

Suoraan sanottuna, pitkitin lähes kaksi kuukautta kirjoittamisen aloittamista perustettuani blogin, sillä minua peloitti etten ensinäkään kykenisi tuottamaan riittävästi sisältöä tai että sisältö olisi edes jollain tavalla järkevää.

Arvoin aika pitkään entten-tentteniä ja lopulta päätin kouluttaa itseäni, jotta saisin varmuutta kirjoittamiselleni ja oppisin tuottamaan kiinnostavaa tai edes informatiivistä sisältöä lukijoilleni, kuten sinulle.

Löysin puolivahingossa Tiia Konttisen Bloggaajasta ammattilaiseksi verkkokurssin, jonka avulla sain selkiytettyä omat tavoitteeni ja ajatukseni omasta blogistani. Lisäksi opin paljon sellaista bloggaamisesta, jota en ollut koskaan edes tullut ajatelleeksi.

Kiitos siis Tiia huikeasta mentoroinnista ja bloggaamiseni tarvitsemasta sysäyksestä, jonka ansiosta uskalsin kirjoittaa ensimmäisen artikkelini. Voin lämmöllä suositella tätä kurssia, jos sinua yhtään kiinnostaa bloggaaminen. Kannattaa tutustua siihen.

Sain siis suurta pontta lähteä kirjoittamaan tätä blogia päivitettyäni omaa osaamistani ja yhä edelleen tässä ollaan oppimisen tiellä.

Kuitenkin olen huomannut ilokseni, että kirjoittaminen on helpottunut jokaikisen artikkelin myötä. Lisäksi en voinut aloittaessani kuvitellakaan että vuoden loppuun mennessä tätä blogia olisi luettua huimasti yli 10.000 yksittäistä kertaa!!!

Kiitos sinulle lukijani <3

Suunnitelmia vuodelle 2021

Vuonna 2021 olen päättänyt supistaa blogini julkaisua hieman. Osittain tämä johtuu siitä, että haluan saada aikaa voidakseni tehdä enemmän haastatteluja mustestooreihin huikeista tatuointeja rakastavista ihmisistä aina tatuoijista lääkäreihin ja kotiäideistä pankinjohtajiin!

Haluan siis kertoa, miten erilisista lähtökohdista löytyy ihmisiä joille tatuointi on yhteinen asia.

Lisäksi henkilökohtaisessa elämässäni tarvitsen hieman enemmän aikaa, sillä perheen ja läheisten lisäksi on ne minulle rakkaat hevoset.

Näistä lähtökohdista sitten teinkin sen päätöksen, että vuonna 2021 Mustesielu-blogissa tulee toistaiseksi uusi julkaisu aina joka toinen viikko. Jos julkaisuväli on syystä tai toisesta pidempi iloitan siitä blogini facebooksivulla Mustesielu.

Kannattaa siis laittaa myös blogini facebooksivu seurantaan 🙂

kiitos lukijani huikeasta vuodesta 2020

Jatkossakin instagramissa julkaisen tekemiäni tatuointeja, sekä tiedotteet uusimmista artikkeleista.

Yritän opetella live-videoiden tekemistä ja ehkäpä vuonna 2021, niitä on mahdollisesti tiedossa lisää sekä IGTV:ssä että FB-Livessä.

Mitä kaikkea uutta vuosi 2021 vielä tuokin tullessaan, se varmasti jää vielä nähtäväksi, mutta jokatapauksessa itselläni on ikuinen tarve puskea itseäni ulos mukavuusalueeltani ja tällä tavoin laajentaa sitä kaikessa touhuamisessani.

Kiitos sinulle lukijani huikeasta vuodesta 2020

Ilman sinua en olisi tässä.

Olen oppinut paljon tänä kuluneena vuonna samalla ymmärtäen, että vielä minulla on paljon opittavaa.

Kiitos, että olet lukenut artikkelejani, jakanut niitä, kommentoinut niitä sekä lähettänyt minulle hyviä kysymyksiä tatuoinneista, joiden pohjalta olen voinut valita erilaisia teemoja joista kirjoittaa.

Toivon, että myös tulevana vuonna olet mukana kommentoimassa, kysymässä tatuointeihin liittyviä kysymyksiä, sekä jakamassa Mustesielu-blogin tietopläjäyksiä ja muita artikkeleita muille aiheesta kiinnostuneille.

Kiitos <3

Muistathan myös, että voit halutessasi seurata facebookissa blogini sivua nimellä Mustesielu. Myös Instagramista löydät minut nimimerkillä @mustesielu .

Lue myös: https://mustesielu.com/nain-ensitatuoinnit-ovat-muuttuneet-2020-lukuun-mennessa/

Tähän lopuksi vielä joulutunnelmaa musiikin muodossa: https://www.youtube.com/watch?v=0iQ3NXKDacE

Kiitos sinulle rakas lukijani kun olet lueskellut tätä Mustesielu-blogia ja osaltasi ollut mukana rakentamassa tätä kanavaa <3

Toivotan sinulle Onnelista Joulua ja ihan mahtavan huikeita juttuja vuodelle 2021!!

Rakkaudella: Olivia Moonchild

Seuraa ja tykkää, kiitos :